SET AURA

SET AURA RM 85.00 Set untuk kulit bermasalah dan kulit jenis sensitif untuk:
*membantu mengurangkan kesan parut jerawat
*mengurangkan kewujudan jerawat 
*mengatasi kecelaan jeragat serta kulit 
*merawat kulit wajah yang kusam
*tona kulit tidak sekata
*Pori-pori besar di wajah

Kandungan Set Aura:-
  • Aura mengandungi Witch Hazel untuk menyamankan dan menyegarkan kulit muka anda. Boleh menanggalkan kotoran serta minyak berlebihan sambil mengecilkan liang-liang roma kulit. Untuk melindungi kulit dari sinar UV matahari dan juga bertindak sebagai "Sun-Block" untuk mengatasi kedut-kedut halus di wajah.
Cara Penggunaannya:
Perkara utama yang perlu ada sudah tentulah Soap, Toner dan Day Cream. Jika anda belum mempunyainya lagi, apa tunggu lagi, dapatkan segera.
  1. Basuh muka anda terlebih dahulu dengan air.Setelah itu, ambil sabun dan gosok di tapak tangan anda (sabun jangan pekat, banyakkan buih) sehinggalah anda mendapat buih darinya. Kemudian letakkan buih yang anda dapat dari sabun ini ke muka anda. Ratakan ke seluruh bahagian muka (jangan Scrub), terutama bahagian yang bermasalah seperti jerawat, jeragat, dan sebagainya. 
  2. Setelah itu bersihkan wajah anda dengan air bersih. Lap sehingga kering.
  3. Sapukan toner ke muka anda menggunakan kapas muka sehingga ke leher. Sapukan nipis-nipis menggunakan kapas muka(elakkan menyapu di kelopak mata). Sapukan 1 kali sehari waktu pagi sahaja.
  4. Sapukan cream mouisteriser ke muka anda perlahan-lahan sehingga rata.
  5. Disyorkan untuk anda menggunakan produk ini 2 kali sehari (toner 1 kali sahaja/pagi) (pagi dan petang / malam) 

Seeloknya anda menggunakan produk dengan cara yang betul dan berterusan, seperti mana yang telah diterangkan diatas. Ini akan memberikan hasil yang maksimum kepada kulit anda. Jangan gunakan produk lain sekiranya menggunakan produk ini, kerana ia boleh mengganggu proses rawatan yang dijalankan.Untuk melihat testimoni2 pengguna sila klik sini
http://eila-chahayawhitening.blogspot.com/2010/11/testimonial-pengguna.html

No comments:

Post a Comment